Blog Large Image

We're quite the bloggers

Kurs i Spania

  Lengter du etter å kjenne deg fylt av kraft og energi i hverdagen? Etter å føle deg vital og lett i kropp og sinn? Hva med å sette av noen dager bare til deg selv, til egenpleie og godhet, til ny kunnskap og god mat. Tilbringe...

0
0

Min livsstilsendring

På Helsesnappen i dag tok jeg for meg litt om min matintoleranse og candidahistorie. Jeg vokste opp med mange helseutfordringer. I oppveksten - og også etter jeg ble voksen, var jeg ofte til legen og noen ganger på sykehus. Jeg hadde episoder med elveblest, utslett,...

0
0

Peanøtt/snickerskake

Denne kaken er gluten, melke - og sukkerfri. Da snakker jeg selvsagt vanlig hvitt sukker. Det finnes så mange forskjellige søtningsmiddel der ute, så en må velge det man finner som er best for seg selv og måten DU lever på. Men å kutte ned...

0
0