Mikrobiometest

Mikrobiometest

Hei:). Mange som har fulgt meg på “helsesnappen” i dag, har spurt hvor en kan få tatt mikrobiometesten jeg viste litt av. Kort forklaring først: Testen forteller blant annet om hva slags bakterier en har i tarmen, og om du mangler, eller har lite av spesifikke viktige bakterier. Den sammenligner dine bakterier med mennesker som er helt friske så du ser hvordan du ligger an. Den sier også hvilke av de to hovedstammene – Firmicutes (kan bidra til overvekt fordi den tar opp flere kalorier fra tarmen) og Bakteriodetes (normalvektige, lar kaloriene passere i større grad) – du har mest av i tarmen. Testen gir også råd om hvilken mat du kan spise for å endre mikrobiotaen din. For eksempel anbefaler de fermentert mat. Den sier også litt om betennelsestilstander.

Jeg synes testen er en fin sjekk på hvordan tarmhelsen din har det – og som vi vet henger tarmhelsen din sammen med hvordan tilstanden i resten av kroppen din er. Og jeg anbefaler at den blir tatt for eksempel i forbindelse med en kostomlegging. Du kan levere en prøve før du legger om kosten og så ta en ny noen måneder etter for å se hvordan sammensetningen av bakteriene har endret seg.

Testen kan bestilles her:

https://go.referralcandy.com/share/Q24XV5L

En enkel test koster 89 dollar, men det er flere typer tester/pakker Ved å bruke lenken her, kan dere få 15% rabatt. Husk bare å skrive “Discount15” i kodefeltet mot slutten av bestillingen.

1 Comment

Post a Comment