RENS KROPPEN OG MØT VÅREN MED MER ENERGI

RENS KROPPEN OG MØT VÅREN MED MER ENERGI

DETOX OG MER ENERGI PÅ 21 DAGER

I juni og september var vi en god gjeng som gjennomførte en detox på 21 dager med Purify rensesett.
Dette rensesettet er laget for å balansere mikrobiomet vårt og for å støtte opp om de gode bakteriene vi har i tarmen. Dette kan også styrke immunforsvaret.

 

 

 

 

 

MIKROBIOMET VÅRT – EN VIKTIG DEL AV VÅR HELSE

Mikrobiomet er et helt økosystem som lever både i, på og sammen med kroppen vår. Det består av bakterier, sopper og virus. Mesteparten av mikrobiomet finner vi i tarmen vår, hele 75 %, så da virker det logisk og tenke at det vi spiser kan ha noe og si for hvordan vi føler oss.

Forskning på mikrobiomet er veldig nytt og vi går spennende tider i møte når det gjelder å lære mer om dette. Det vi vet er at det påvirker så og si alle systemer i kroppen! Er det ubalanser i mikrobiomet slår det også ut på helsen. Blant annet kan man få et dårligere immunforsvar, ha vanskelig for å gå ned i vekt, være mer utsatt for allergier og kroniske sykdommer og psykiske plager. Ubalanser i tarmen påvirker også hud, hår, hjerne og humør og faktisk er det slik at om vi mangler spesifikke bakterier i tarmen – kan det blant annet føre til angst og depresjoner. Ubalanser kan komme fra stress, antibiotikakurer, forurensing og dårlig kosthold som gir næring til de mindre gode bakteriene – og vi begynner og føle oss uvel og syke.

 

 

ELITE HEALTH PURIFY RENSESETT

Etter 21 dager på rensekur var det mange gode erfaringer og tilbakemeldinger! Mer energi, klarere hode, en bedre og mer velfungerende fordøyelse, finere hud og sterkere negler og vektnedgang er noen av dem ?

Dette rensesettet kan man ta over 7 eller 21 dager. Det består av ulike kosttilskudd og en spesifikk kostholdsplan.
Alle tilskuddene er klinisk formulert næring til mikrobiomet.

Det betyr at du gjennom denne rensekuren balanserer mikrobiomet ditt og forer de gode bakteriene med sunn og næringsrik mat.
                                                                               

 

 

                                                                                                   

 Dette vil igjen gi deg bedre helse i form av blant annet:

 • mer energi
 • bedre fordøyelse
 • mindre oppblåsthet
 • klarere hode
 • finere hud og sterkere negler
 • bedre humør
 • bedre hormonbalanse
 • vektnedgang
 • sterkere immunforsvar

Purify rensesett passer godt for deg som sliter med:

 • lite energi
 • lavt immunforsvar
 • mage- og fordøyelsesplager
 • smerter i muskler og ledd
 • dårlig humør/negativitet
 • å gå ned i vekt

Purify rensesett er også supert om du ønsker å kickstarte en ny livsstil med et bedre kosthold, trening og gode vaner!

 

NY PURIFY RENSESETT RUNDE – 8. januar 2018

Møt høsten med ny energi og et sterkere immunforsvar! 
I samarbeid med ernæringsterapeut Tine Østby i Tine S Helsecoach og ernæringsterapi og osteopat Marianne Henriksen ved Lillehammer osteopati AS, kjører vi i gang med en ny 21-dagers runde fra 8. januar – en perfekt tid for en aldri så liten rens etter julens utskeielser

 

Blir du med på denne runden, inkluderer det følgende:

 • Du får Purify rensesett sendt i posten (eller vi kan avtale henting om du er eller kan komme til Lillehammer)
 • En detaljert kostholdsplan med oppskrifter for 21 dager
 • Medlem i en Facebookgruppe
  • Her får du oppfølging, inspirasjon og kan utveksle erfaringer med de andre som også er med
 • Daglige inspirasjonsmail med nyttige tips for kosthold, helse og livsstil.

 

Møt våren med fornyet energi du også og bestill Purify rensesett hos meg i dag på mail: [email protected] eller send meg en melding på facebook på: Din Beste Helse. Purify rensesett, oppskrifter, daglige maile og oppfølging på facebook koster totalt 2500,- 

 


ERFARINGER

En gladhistorie jeg gjerne vil dele er fra Tine’s mor’s erfaring. Hun er 73 år og har vært kronisk syk med astma de siste 30 årene. Hun har gått på mye medisiner og har dessverre fått mange bivirkninger pga dette (bl.a. diabetes og benskjørhet). Siste året har hun vært avhengig av smerteplaster, hun har kommet seg så vidt rundt med rullator og helsen har blitt gradvis dårligere.

Hun bestemte seg for å kjøre Purify. Tine sa til henne at det er ikke sikkert at hun får noe effekt, siden hun går på så mye medisiner. Hun mente at en rens av kroppen uansett ikke skader (og det var jo Tine selvfølgelig helt enig i).
Alle kosttilskuddene er basert på mat, så det var ingen bekymringer for at de skulle ha noe interaksjoner med medisinene.
ProArgi9+, som er en del av tilskuddene, hadde hun tidligere sjekket med lege var ok å ta.

Hun ble bedt om å sjekke blodsukkeret ofte,  i tilfelle det kunne bli for lavt. Kostholdet i denne perioden er lavkalori med lite karbohydrat og relativt lite fett, men med en god porsjon protein og mye grønt og litt frukt, bær og nøtter.

Tine’s mor fulgte opplegget til punkt og prikke og opplevde ingen bivirkninger (som kan være bla.hodepine de første dagene). Blodsukkeret ble litt for lavt en gang og da spiste hun litt fruktsalat for å få det opp igjen.

På den 4. dagen kjente hun at noe endret seg i kroppen. Hun sto opp, dusjet OG lagde frokost til familien på besøk, alt dette på en times tid! Dette virker kanskje banalt, men for henne var dette stort. Hun har ikke orket å lage familiefrokost på flere år, men nå hadde hun plutselig så mye mer energi! Siden har det gått oppover. Hun valgte å kjøre en uke til med rensesettet, holdt seg til kostholdsplanen og har videre supplert med Biome Shake.

Fra å sitte i en stol hele dagen og knapt orke å gjøre noe, har hun fått så mye mer energi og er blitt klarere i blikket. Hun orker å bake, strikke, lage mat, gå mer og å være sosial.

– Jeg er så glad for den effekten denne rensekuren har hatt på henne, sier Tine. Det var virkelig over all forventning!
Dette viser hvor viktig et godt kosthold og gode tilskudd har å si for helsa. Og er bare en av alle gode tilbakemeldinger vi har fått fra andre som har tatt kuren.

Vil du også prøve den?

Mary-Janne Nystøl, Ernæringsterapeut TMS